PRODUSE GUERANDE - SARE FARA IOD, PURA, FARA ADITIVI

 

 

"GROS SEL" - SARE GRUNJOASA

Cristalele de sare se formeaza pe fundul elesteului de sare. Cu ajutorul unei “greble”, culegatorii aduna sarea din apa si o pun la uscat in mici piramide. Fiecare alveola a elesteului poate produce aproximativ 50kg/zi. Aceasta sare  se foloseste atat zi de zi in bucatarie (in Franta, cu greu putem gasi sarea de masa standard, uzuala), cat si in gastronomia fina, de catre maestrii bucatari.


 
 

SARE FINA

Sare fina 250 gr cu solnita 
“La Pincée” sare fina 125 gr cu solnita


 
 

FLEUR DE SEL

In timp ce sarea grunjoasa se formeaza prin saturarea fundului argilos al elesteului, Fleur de Sel     cristalizeaza in timp ce pluteste la suprafata apei, cand bate briza dinspre est. La recoltare are o culoare roz pal, devenind alba la uscarea naturala la soare. Este cea mai buna sare de pe planeta, folosita atat ca sare de masa cat si in gastronomia fina pentru proprietatile si gustul ei inconfundabil.
Flori de sare 125 gr cu solnita


 

 

 

SPECIALITATI

Plantele aromatice folosite in mixurile specialitatilor sunt certificate organic. Algele marine adaugate sarii sunt alge marine salbatice colectate din mediu marin protejat si strict controlat. Retetele specialitatilor au rezultat din stransa cooperare cu nutritionisti si gastronomi care au contribuit cu experienta lor la  dezvoltarea sortimentatiei.
 
       

 

HOME           PRODUSE             LOCATII           CONTACT